Vårfreak – absolut!

Jag är i extas av första tussilagon och blåsippan i vägkanten. Viporna som sveper genom luften och lärkorna som drillar. Letar nya tecken varje dag, njuter morgonserenaden i gryningen tillsammans med den kissnödiga hundvalpen Kalle Trassel.

Fullt ös med simningen – och barnmorskeriet. En vår med hög arbetsinsats och massor av glädje! Måndagsgänget fullt, tisdagar paraTri simning, onsdagar fullt, torsdagar Simstarts Magplask – platser kvar för gravida som vill ha bästa träning och förlossningsförberedelse!  Helgkurser i Lingköping med UT Kålmården för tredje året (!)  pågår…. fullt!? Helgkurs i Kalmar med Kalmar Simsällskap på gång , någon plats kvar för nybörjare.

Sista kursen ut i Höör för denna våren – bokningsbar via Boka. Erfarenhetsmässigt ett bra upplägg med två helger och ett par veckors intervall mellan varje helg.

Jag har sagt det många gånger tidigare och gärna igen. Beundrar er alla, ni nya i frisimmet. Det är en utmaning på många plan att försätta sig själv i svårigheter där tidigare lösningar inte fungerar. Det är häftigt att från sidan få uppleva er väg och utveckling. Vilken känsla varje gång en simmare ställer sig upp och säger -Jag kände att…”
Vissa tar lite längre tid på sig, andra har vattenkänslan mer gratis. Inga genvägar, som med det mesta i livet. Det häftiga är att det inte handlar om muskelkraft, det handlar om känsla.
Träna på där ute – framför allt ha KUL!

Jag fortsätter räkna in våren, sädesärlan nästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *