Kvällstänk

Hösten rullar in till slut. Simgrupper i fullt sving runt om i bygden. Det känns som om TI bollen är i rullning nu! I Höör planeras nya kurser starta vecka 45 och intresset är stort!

Funderar på hur jag förmedlar budskapet om TI, hur jag tolkas av simmarna och hur de sedan omsätter vad jag sagt. Det är alltid lika spännande att se vad som händer. Min stora utmaning är att hitta sätt att nå fram, att göra det begripligt. Simningen enligt TI är så otroligt enkel och ren i rörelsen. Jag tror det är det som tar en stund att knäcka, att det är så enkelt. Det svåra är att slappna av på rätt ställe, låta rätta muskler arbeta vid rätt tillfälle.

För mej är nyttan  med att finnas i vattnet och handgripligen leda rätt tydlig. Att kunna visa rörelsen i sitt sammanhang och ge ett bildexempel. Det gör det värt att känna simhuden växa till mellan tårna…

Två steg fram  och ett tillbaks. Gäller både simmarna och mej som coach. Vi utvecklas tillsammans och jag samlar erfarenhet varje dag. Den responsen jag får från Er simmare är en fantastisk feedback och magnifik inspiration.

Ni växer, jag växer. Det känns som något riktigt stort händer.

// Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *