Hej mina vänner!

Höst… Hur det nu gick till? Sommaren har varit innehållsrik, spännande och kort.

Jag har – nästan – genomfört vad jag tänkte under sommaren. Trots fnurror på vägen blev det en Ironman ( läs -woman) ändå!
Jag som tänkt smyga lite fint under radarn… TACK  för glada hurrarop och grattisar! Men, trots allt inte riktigt det resultat jag önskade. Som för oss alla: vi kan bara prestera det vi är förberedda och tränade inför. Inte vad vi önskar vi skulle kunna prestera.

Hmm, det är Kerstin jag heter i förnamn…

Som min vän sa: ” jag trodde du skulle simma mycket fortare!” Ärlig och skön kommentar!
Jag vet jag sticker ut hakan och blottar strupen. Bjuder på det.
Ni vet att jag vet, fullt ut, vad triathlon och öppetvattensimning handlar om!
Jag står där själv, på startlinjen. Jag drabbas  också av tävlingsdjävul, överskattar och underskattar mig själv. Simmar bra och simmar dåligt. Framförallt simmar jag aldrig bättre än jag har tränat. Surt men sant.

Hösten har dragit igång med buller och brak. Tack för förtroendet jag fått!
TI Mastercoach Tracey Bauman och grundaren av TI, Terry Laughlin, har gett mig en solid grund av kunskap att jobba utifrån. Det gläder mig att så många är nyfikna och intresserade av TI. Så många är redan i full gång i poolen! Härligt! Börja nu och jobba på under vinterhalvåret, det finns stora vatten som väntar på er till våren!

Simstarts utbud är fullbokat under hösten. Ytterligare en grundkurs kan tänkas komma igång senare i höst. All info läggs på Simstart och FB-sidan.

Simstart provade en liten sidekick, Magplasket – för gravida kvinnor i slutet av sommaren.
Leg Barnmorska och Simcoach 2.0 är en härlig combo! Just nu ligger den sidekicken på vänt. Den aktiveras on demand.

Det var det. Löpande kommer i formation om vad som är nytt.

Simma lugnt! (Not)
??
Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *